1.mai i Son og Vestby


1.mai i Son og Vestby

Arbeiderpartiet startet dagen med frokost på rådhuset og kransenedleggelse i Vestby. Taler her var Trond Finstad. SV startet i Son ved Minnestøtta etterfulgt av frokost på Son Kro.

I tradisjonen tro gikk 1.maitoget fra Stenløkka til Glenneparken hvor hovedarrangementet alltid holdes. Underholdningen på veien av Såner skolekorps og Vestby skolemusikkorps.

Vestby Arbeiderparti, Vestby SV og Fagforbundet Vestby samarbeidet om arrangementet i Glenneparken og årets hovedtalere Sheida Sangtarash og Mani Hussaini

Arrangementet foregikk uten dramatikk i strålende vær. 

Nettmagasinet VestbyNorway

VestbyNorway tilbyr hyggelige artikler og nøytral informasjon med bilder, artikler og videoer. Kvaliteten er enkel og god. Aktivitetsplanen styres av kommersielle midler og økes til daglige gratis publiseringer.

Nettmagasinet har lokale, nasjonale og internasjonale mål for rekkevidde.

Arbeidet kombineres med aktivitetskalender og sosiale medier og inngår i nyhetsbrev til abonnenter.

Sakene og bildene er laget av VestbyNorway eller av kjente og ukjente bidragsytere ved å sende stoff eller tips til post@vestbynorway.no eller gitt fri benyttelse av egne publiseringer.

Info om ivestby AS

ivestby AS arbeider med destinasjon, kommunikasjon og merkevaren Vestby. Verktøyet er Vestby på Nett, andre aktiviteter, tjenester og produkter. Destinasjonsselskap for fastboende, forening- og næringsliv, turister og andre aktører av Vestby i Vestby Kommune.

VestbyNorway AS bidrar til interesse, besøkende og økt bruk av kortreiste tilbud og har lokale, nasjonale og internasjonale mål for å øke interesse og besøkende.

VestbyNorway AS er en formalisering av forprosjekt Son (initiert 2002) og startet etter avklarte rammer med alle aktører av Vestby.

1 000 aksjer settes i salg for nytt eierskap i VestbyNorway AS.

Med på laget

Hvert år selger vi marked-/sponsorpakker.

VestbyNorway AS har nytt innsalg hvert år. Resultatet er en oppdatert markedspakke, aktivitetsplan for Vestby og kundeplan til kunden.

Andre tjenester selges som normalt hele året. Velkommen med på laget!

Vipps i vei

VestbyNorway takker for all støtte og har vipps konto 24 848 om du også har lyst til å bli med på laget! Tusen takk til alle som deler sine bilder med oss #vestbynorway #visitvestby og #ivestby

Nå: 1.mai i Son og Vestby