Ny: 36 566 flere besøkende på nett

Ny: 36 566 flere besøkende på nett

VestbyNorway har økt nettbesøkende med 36 566 flere enn i 2016.

Statistikken for besøkende på nettsiden VestbyNorway viser økning. Aktiviteten for Vestby på nett er ikke økt. Norges besøkt har nå plassert seg på 29 % og neste nordiske land med 12,80%.

Hva skjer i Vestby?

Vi går nå over i sommerferie modus og i skolens sommerferie er det stort sett hva som skjer i Vestby som det skrives om. Hvor mye som skrives er avhengig av aktivitetsplanen.

Har du lyst til å vippse ett bidrag til aktivitetsplanen, hva skjer kalenderen og arbeidet med å ha alt på ett sted? Vipps kto er 24 848  – tusen takk.

Gratis Nyhetsbrev

Legger du igjen din mailadresse her kan du motta nyhetsbrev sammen med andre Vestby interesserte. Det er nytt for fastboende, besøkende, næring og frivilligheten med mer. Nyhetsbrev VestbyNorway. 

Info om VestbyNorway

VestbyNorway (ivestby AS) arbeider med destinasjon, kommunikasjon og merkevaren hele Vestby.

Tilbud i Vestby

VestbyNorway har oversikt over tilbud, nyheter, hva som skjer kalender, frivilligheten og næringslivet i Vestby. både handel, tjenester, aktiviteter, klubber, lag og foreninger.

Instagram

Del gjerne dine minner og korte øyeblikk i Vestby på siden for Vestby på instagram. Vestby er her – #vestby#vestbynorway#ivestby#visitvestby og #sonnorway.

Bilder

Gode bilder til fri benyttelse for VestbyNorway kan sendes til post@vestbynorway. Gode bilder benyttes ofte som profilbilder etc.

Vestby Kommune

Vestby ligger 30 min sør for Oslo. Vestby Kommune har stedene Vestby sentrumHølenSonHvitsten og Garder.

Ved Vestby sentrum er det tre store boligområder Pepperstad SkogRandem og Sole Skog.

Stedene Hvitsten og Son ligger ved OslofjordenEuropavei 6 går gjennom kommunen og Østfoldbanen har stasjoner i Vestby og Son.

Info og link til stedene i Vestby Kommune

Vestby

Hølen – Såna Budstikke

Garder – Bygda midt i verden

Hvitsten – Lille vestvendte ferieparadiset

SonNorway – Stedet uten mandager

Kontakt

Nå: Ny: 36 566 flere besøkende på nett