Å markedsføre Vestby

Å markedsføre Vestby

ivestby AS har siden initiering av prosjekt Vestby jobbet for å fremme Vestby for fastboende, næringslivet, besøkende og interessenter av Vestby med Vestby Kommune som utgangspunkt. På en nøytral og positiv måte som underbygger merkevaren Vestby.

Markedsmidler i aktivitetsplanen avgjør hvor mye, hvilke teknikker, kampanjer, samarbeidspartnere og eksterne kontakter som kan benyttes for å skape energi om Vestby. Ved små muligheter benyttes kun Vestby på Nett sine aktiviteter.

VestbyNorway i ivestby AS håper at vi for 2017 kan øke og intensivere markedsføringen for og av Vestby.

Info VestbyNorway

VestbyNorway er Vestby på nett med nettmagasin, Nyhetsbrev, facebook (Vestby) Instagram, Twitter (2018), Instagram (2018), youtube(2018), Google+(2018), Vestby app (2018) og snap (2018). Vestby på Nett er sammen med kampanjer markedsfører Vestby lokalt, nasjonalt og internasjonalt.

Visit Vestby benyttes til ren turisne lokalt, nasjonalt og internasjonalt. Linkes til VestbyNoreay og aktiviveres senere.

Info ivestby AS

ivestby AS arbeider med destinasjon, kommunikasjon og merkevaren Vestby – hele Vestby Kommune.

Verktøyet er blandt annet Vestby på Nett/VestbyNorway som markedsfører og bygger eierskap lokalt, nasjonalt og internasjonalt for innbyggere, forening- og næringsliv, turister og andre aktøre tilbud og har lokale, nasjonale og internasjonale mål for å øke interesse og besøkende.

ivestby AS bidrar til interesse, besøkende og økt bruk av kortreiste tilbud og har lokale, nasjonale og internasjonale mål for å øke interesse og besøkende.

ivestby AS er en formalisering av forprosjekt Vestby (initiert 2002), kjent som ivestby startet etter avklarte rammer med alle aktører av Vestby.

1 000 aksjer settes i salg for nytt eierskap i ivestby AS.

Med på laget

Hvert år selger vi marked-/sponsorpakker.

VestbyNorway har nytt innsalg hos bedriftskunder hvert år. Resultatet er en oppdatert markedspakke, aktivitetsplan for Vestby og kundeplan til kunden.

Andre tjenester selges som normalt hele året. Velkommen med på laget!

Her: Å markedsføre Vestby