Åpning av Porsche Classic Center

Åpning av Porsche Classic Center

Etter en byggeperiode står nå senteret for klassiske Porscher og bygget er plassert ved siden av Porsche bygget på sletta. I dag åpnes dørene kl 10. og alle er velkommen til feiringen. 

Senteret er verdens tredje Porsche Classic Center og her er salg og verksted for klassiske Porsche.

Næring A-Å i Son

Son har ett kreativt og utviklende næringsliv med små sjarmerende butikker og gallerier – oversikt her i Næring A-Å.

Sons maritime og intime rammer byr på stemningsfull handel. Tjenester, handel & næring foregår fra store og små lokaler i hjertet av Son, på Sletta, Brevik eller fra små hjemmekontor.

Lørdagshandelen kan lett kombineres med en tur på lekeplassen for de yngre, svømmetur i hall eller fra stranda for ungdommen, venninne lunsj, golf tur eller spa. Handel i Son gir deg litt mer for små og store. Velkommen!

Son

Son, rett syd for Oslo, er kjent for sin gamle bebyggelse fra hollendertiden med trehus, trange smug og spesialbutikker.

Stedet uten mandager har et aktivt kunstner-, maritime-, fritid– og næringsliv. Rik på varierende god mat & drikke og tilbud.

Son er ett levende sted hele året med aktiviteter for alle på land og til vanns…

Info Vestby Kommune

Vestby Kommune har stedene Vestby sentrum, Hølen, Son, Hvitsten og Garder. Ved Vestby sentrum er det tre store boligområder Pepperstad Skog, Randem og Sole Skog.

Vestby kommune ligger ved Oslofjorden. Europavei 6 går gjennom kommunen og Østfoldbanen har stasjoner i Vestby og Sonsveien.

Info og link til stedene i Vestby Kommune

Vestby

Hølen – Såna Budstikke

Garder – Bygda midt i verden

Hvitsten – Lille vestvendte ferieparadiset

SonNorway – stedet uten mandager

Vestby sentrum

Vestby sentrum er i en rivende utvikling med stor sentrumsutvikling og står foran en stor forandring i bykjernen med nye leiligheter og næringseiendommer. IKEA etablering er også ønsket og gitt grønt lys for. 

Nå: Åpning av Porsche Classic Center