Kakeriet – Helt Kake AS

Kakeriet – Helt Kake AS

Kakeriet – Helt Kake AS starter nå opp og er et lite kakeri som spesialiserer seg på makroner, designkaker og et utvalg av standardkaker laget på bestilling.

Helt Kake AS drives av Heidi Strandman. All kakeproduksjon foregår i et anneks fra 1920, som er ombygd til kakekjøkken, i Brevikveien 4 i Son.

Alle produktene er hjemmelaget med naturlige ingredienser og uten tilsatt konserveringsmidler.

Åpningsfest

Helt Kake AS slo på stortromma og bakte opp to ukers omsetning og bød på gratis kake på Son Torg – til stor jubel for alle som fikk gratis smakeprøve og underholdning fra Soon Etter Frokost. 

Info om VestbyNorway AS

VestbyNorway AS arbeider med destinasjon, kommunikasjon og merkevaren Vestby. Verktøyet er Vestby på Nett, andre aktiviteter, tjenester og produkter. Destinasjonsselskap for fastboende, forening- og næringsliv, turister og andre aktører i Vestby Kommune.

VestbyNorway AS bidrar til interesse, besøkende og økt bruk av kortreiste tilbud og har lokale, nasjonale og internasjonale mål for å øke interesse og besøkende.

VestbyNorway AS er en formalisering av forprosjekt Son (initiert 2002) og startet etter avklarte rammer med alle aktører av Vestby.

1 000 aksjer settes i salg for nytt eierskap i VestbyNorway AS.

Med på laget

Hvert år selger vi marked-/sponsorpakker.

VestbyNorway AS har nytt innsalg hos bedriftskunder hvert år. Resultatet er en oppdatert markedspakke, aktivitetsplan for Vestby og kundeplan til kunden. 

Andre tjenester selges som normalt hele året. Velkommen med på laget!

Med på laget 2017

Har du lyst til å bli med på laget? Markedspakken #ivestby koster kr 4 000,- for hele 2017. 

 

Mer info om næringslivet

 

VestbyNorway publiserer nytt om næringslivet. Tips oss gjerne på post@vestbynorway.no

Vestby Kommune

Vestby ligger 30 min sør for Oslo. Vestby Kommune har stedene Vestby sentrum, Hølen, Son, Hvitsten og Garder.

Ved Vestby sentrum er det tre store boligområder Pepperstad Skog, Randemog Sole Skog.

Stedene Hvitsten og Son ligger ved Oslofjorden. Europavei 6 går gjennom kommunen og Østfoldbanen har stasjoner i Vestby og Son.

Vipps i vei

VestbyNorway takker for all støtte og har vipps konto 24 848 om du også har lyst til å bli med på laget! Tusen takk til alle som deler sine bilder med oss #vestbynorway #visitvestby

Nå: Kakeriet – Helt Kake AS