Kommunefakta Vestby

Kommunefakta Vestby

Statistisk Sentralbyrå melder at Vestby Kommune nå har 17 230 innbyggere, hvor 219 er nyfødte. Her kan du lese mer statistikk tall om Vestby.

Vestby Kommune

Vestby ligger 30 min sør for Oslo og byr på urbanitet, sjø- og landliv. Vestby Kommune har stedene Vestby sentrum, Hølen, Son, Hvitsten og Garder.

Vestby sentrum er i utvikling og har tre store boligområder Pepperstad Skog, Randem og Sole Skog. Stedene Hvitsten og Son ligger ved Oslofjorden.

Europavei 6 og Østfoldbanen går igjennom kommunen og har stasjoner i Vestby og Son – Velkommen!

Info og link til stedene i Vestby Kommune

Vestby

Hølen – Såna Budstikke

Garder – Bygda midt i verden

Hvitsten – Lille vestvendte ferieparadiset

SonNorway – Stedet uten mandager

Hva skjer i Vestby kalender

Vestby har aktiviteter og hva skjer i Vestby kalender for alle. Her er Vestby Kalenderen for små og store, følg med!

Vestby Kalenderen driftes av bidrag fra næringslivet, aktiviteter og private. Vipps gjerne ett bidrag til 24 848 til arbeidet for Vestby.

Oppdateringene styres av driftsmidlene.

VestbyNorway

VestbyNorway arbeider med destinasjon, kommunikasjon og merkevaren Vestby.

Verktøyet er Vestby på Nett, andre aktiviteter, tjenester og produkter. Destinasjonsselskap for fastboende, forening- og næringsliv, turister og andre aktører i Vestby Kommune.

Vestby på Nett

driftes og utvikles av VestbyNorway (ivestby AS).

Hvert år selges markeds-/sponsorpakker til aktører. Kunden får en kundeplan for ett år og Vestby en aktivitetsplan for det neste året.

Vestby på Nett er nettmagasinet VestbyNorway, nyhetsbrev, facebook, instagram, twitter (2018), snap (2018), app (2018) og youtube (2018) og via samarbeid med andre. VestbyNorway AS oppdateres på nye trender og SEO hele tiden.

Med på laget

Hvert år selger vi marked-/sponsorpakker.

Kunden får en kundeplan for ett år og Vestby på Nett en aktivitetsplan for det neste året. Andre tjenester selges som normalt hele året. Velkommen med på laget!

Instagram

Del gjerne dine minner og korte øyeblikk i Vestby på siden for Vestby på instagram. Vestby er her – #vestby, #vestbynorway, #ivestby, #visitvestby og #sonnorway.

Bilder

Gode bilder til fri benyttelse for VestbyNorway kan sendes til post@vestbynorway.

Tilbud i Vestby

VestbyNorway har oversikt over tilbud, nyheter, hva som skjer kalender, frivilligheten og næringslivet i Vestby. både handel, tjenester, aktiviteter, klubber, lag og foreninger.

Nå: Kommunefakta Vestby