Meny McBeth i Hølen

Meny McBeth i Hølen

I dag ble publikum invitert til oppdekket langbord og en original oppsetning av Shakespeare’s Macbeth i Hølen nærmere bestemt  Ole Morten Geving og Hans Kristian Vollans sin stue.

Tre retters meny i fem akters forestilling servert av Det sveitsiske kompaniet Spettatori. Forestillingen er kompaniets nyeste oppsetning og har blitt utviklet og hyllet i Sveits av publikum og pressen. Forestillingen var en moderne oppsetning og ingen klassisk oppsetning av kjente MacBeth.

Maten ble servert av skuespillerne selv og rettene var linket til den dramatiske historien.

Hva skjer kalender

Vestby har aktiviteter for alle og hva skjer kalender for hele og alle aktører i Vestby. Her er Vestby Kalenderen – Følg med!

Vestby Kalenderen driftes av bidrag fra næringslivet, aktiviteter og private. Vipps gjerne ett bidrag til 24 848 til arbeidet for Vestby.

Oppdateringene styres av driftsmidlene.

VestbyNorway

VestbyNorway arbeider med destinasjon, kommunikasjon og merkevaren Vestby.

Verktøyet er Vestby på Nett, andre aktiviteter, tjenester og produkter. Destinasjonsselskap for fastboende, forening- og næringsliv, turister og andre aktører i Vestby Kommune.

Vestby på Nett

driftes og utvikles av VestbyNorway (ivestby AS).

Hvert år selges markeds-/sponsorpakker til aktører. Kunden får en kundeplan for ett år og Vestby en aktivitetsplan for det neste året.

Vestby på Nett er nettmagasinet VestbyNorway, nyhetsbrev, facebook, instagram, twitter (2018), snap (2018), app (2018) og youtube (2018) og via samarbeid med andre. VestbyNorway AS oppdateres på nye trender og SEO hele tiden.

Med på laget

Hvert år selger vi marked-/sponsorpakker.

Kunden får en kundeplan for ett år og Vestby på Nett en aktivitetsplan for det neste året. Andre tjenester selges som normalt hele året. Velkommen med på laget!

Instagram

Del gjerne dine minner og korte øyeblikk i Vestby på siden for Vestby på instagram. Vestby er her – #vestby#vestbynorway#ivestby#visitvestby og #sonnorway.

Bilder

Gode bilder til fri benyttelse for VestbyNorway kan sendes til post@vestbynorway.

Tilbud i Vestby

VestbyNorway har oversikt over tilbud, nyheter, hva som skjer kalender, frivilligheten og næringslivet i Vestby. både handel, tjenester, aktiviteter, klubber, lag og foreninger.

Vestby Kommune

Vestby ligger 30 min sør for Oslo. Vestby Kommune har stedene Vestby sentrumHølenSonHvitsten og Garder.

Ved Vestby sentrum er det tre store boligområder Pepperstad SkogRandem og Sole Skog.

Stedene Hvitsten og Son ligger ved OslofjordenEuropavei 6 går gjennom kommunen og Østfoldbanen har stasjoner i Vestby og Son.

Info og link til stedene i Vestby Kommune

Vestby

Hølen – Såna Budstikke

Garder – Bygda midt i verden

Hvitsten – Lille vestvendte ferieparadiset

SonNorway – Stedet uten mandager

Nå: Meny McBeth i Hølen