Nyheter

SonNorway info

SonNorway info

SonNorway og VestbyNorway samarbeider og i en periode vil info om Son oppdateres her – www.vestbynorway.no. Årsaken er teknisk løsning.

Spørsmål besvares som vanlig på post@sonnorway.no og Nyhetsbrev om Son sendes som vanlig her. Nyhetsbrev for Vestby finner du her – Velkommen!

English: SonNorway transfers to VestbyNorway for an limited time. 

Continue reading «SonNorway info»

Mat- og vinkurs på Son Spa

Mat- og vinkurs på Son Spa

Vinekspert Christer Berens og kjøkkensjef Renè Stene inviterer deg til en herlig mat-og vinkveld i matstudioet på Son Spa. Son Spa serverer en smakfull 3-retters meny og lar Christer Berens stå for en reise i vinens verden.

13. oktober 2017 klokken 19:00
14. oktober 2017 klokken 19:00

Hva skjer i Vestby kalender

Vestby har aktiviteter og hva skjer i Vestby kalender for alle. Her er Vestby Kalenderen for små og store, følg med!

Vestby Kalenderen driftes av bidrag fra næringslivet, aktiviteter og private. Vipps gjerne ett bidrag til 24 848 til arbeidet for Vestby.

Oppdateringene styres av driftsmidlene.

VestbyNorway

VestbyNorway arbeider med destinasjon, kommunikasjon og merkevaren Vestby.

Verktøyet er Vestby på Nett, andre aktiviteter, tjenester og produkter. Destinasjonsselskap for fastboende, forening- og næringsliv, turister og andre aktører i Vestby Kommune.

Vestby på Nett

driftes og utvikles av VestbyNorway (ivestby AS).

Hvert år selges markeds-/sponsorpakker til aktører. Kunden får en kundeplan for ett år og Vestby en aktivitetsplan for det neste året.

Vestby på Nett er nettmagasinet VestbyNorway, nyhetsbrev, facebook, instagram, twitter (2018), snap (2018), app (2018) og youtube (2018) og via samarbeid med andre. VestbyNorway AS oppdateres på nye trender og SEO hele tiden.

Med på laget

Hvert år selger vi marked-/sponsorpakker.

Kunden får en kundeplan for ett år og Vestby på Nett en aktivitetsplan for det neste året. Andre tjenester selges som normalt hele året. Velkommen med på laget!

Instagram

Del gjerne dine minner og korte øyeblikk i Vestby på siden for Vestby på instagram. Vestby er her – #vestby, #vestbynorway, #ivestby, #visitvestby og #sonnorway.

Bilder

Gode bilder til fri benyttelse for VestbyNorway kan sendes til post@vestbynorway.

Tilbud i Vestby

VestbyNorway har oversikt over tilbud, nyheter, hva som skjer kalender, frivilligheten og næringslivet i Vestby. både handel, tjenester, aktiviteter, klubber, lag og foreninger.

Vestby Kommune

Vestby ligger 30 min sør for Oslo. Vestby Kommune har stedene Vestby sentrum, Hølen, Son, Hvitsten og Garder.

Ved Vestby sentrum er det tre store boligområder Pepperstad Skog, Randem og Sole Skog.

Stedene Hvitsten og Son ligger ved Oslofjorden. Europavei 6 går gjennom kommunen og Østfoldbanen har stasjoner i Vestby og Son.

Info og link til stedene i Vestby Kommune

Vestby

Hølen – Såna Budstikke

Garder – Bygda midt i verden

Hvitsten – Lille vestvendte ferieparadiset

SonNorway – Stedet uten mandager

Nå: Mat- og vinkurs på Son Spa

Brannøvelse 2017

Brannøvelse 2017

I morgen er årets brannøvelse for Vestby.

På rundt 350 steder over hele landet inviterer brannvesenet til Åpen brannstasjon. Dette er lagt opp som en familieaktivitet, der barn og voksne får opplæring i hvordan de kan sikre hjemmet mot brann. Konkurranser, slokkedemonstrasjoner og brannbiler er noe av det man kan oppleve.

– Åpen brannstasjon har blitt en fin tradisjon som gir oss en unik mulighet til å formidle brannforebyggende budskaper til et interessert publikum. Vi gleder oss, og håper mange kommer på besøk, sier Fredriksen.

Brannvernuka arrangeres av Norsk brannvernforening, DSB og If Skadeforsikring i samarbeid med brannvesenet. Mange steder deltar også lokale If-kontor, Det lokale el-tilsyn, Sivilforsvaret, politi og ambulansetjenesten.

I vårt distrikt er det Mosseregionen interkommunale brann og redning og lokale samarbeidspartnere som står for gjennomføringen av arrangementet. Her inviteres det til åpen dag lørdag 23. september fra kl 11-14:00 på Moss og Vestby brannstasjon.

Oversikt over øvrige brannvesen som inviterer til åpen brannstasjon, finnes på nettstedet www.brannvernuka.no. Der finnes også fylkesvise lister over alle virksomheter og husstander som deltar i Nasjonal brannøvelse.

Mediekontakter lokalt:
Tore Fredriksen, branninspektør MIB
Mobiltelefon: 948 20 939

Gratis Nyhetsbrev

Legger du igjen din mailadresse her kan du motta nyhetsbrev sammen med andre Vestby interesserte. Det er nytt for fastboende, besøkende, næring og frivilligheten med mer. Nyhetsbrev VestbyNorway. 

Info om VestbyNorway

VestbyNorway (ivestby AS) arbeider med destinasjon, kommunikasjon og merkevaren hele Vestby.

Tilbud i Vestby

VestbyNorway har oversikt over tilbud, nyheter, hva som skjer kalender, frivilligheten og næringslivet i Vestby. både handel, tjenester, aktiviteter, klubber, lag og foreninger.

Instagram

Del gjerne dine minner og korte øyeblikk i Vestby på siden for Vestby på instagram. Vestby er her – #vestby#vestbynorway#ivestby#visitvestby og #sonnorway.

Bilder

Gode bilder til fri benyttelse for VestbyNorway kan sendes til post@vestbynorway. Gode bilder benyttes ofte som profilbilder etc.

Nå: Brannøvelse 2017