Påske i Vestby

paske-523x350Påske i Vestby

Påske i Vestby for unge og voksne fastboende, dagsturister, turister og påskegjester.

Vestby byr på stille og late dager med uteaktiviteter, sjøliv & god mat, mikset med kunst, live musikk og handel – opplevelser i ditt påsketempo.

Overnatting tilbys av private, i hytter og på gjestehus. Fra og med 2018 vil du også kunne bo på hotell i påsken.

Enten du er dags-, helg- eller ukesbesøkende er det lett å komme til Vestby og båthavna vår har som regel åpnet for påsketurister.

Oversikten med aktiviteter og muligheter blir oppdatert årlig.

Påskeprogram 2017

Info kommer

Påskeminner

Påskeminner kan deles ved å sende bilde til post@vestbynorway.no, facebook eller instagram #vestbynorway #ivestby #visitvestby

  Velkommen til påsken i Vestby!

Turist i Vestby

Vestby er 30 min syd for Oslo og er sydspissen i Follo.

Kommunen består av stedene Vestby, Hvitsten, Garder, Hølen og Son og byr på urbanitet, landliv, landbruk, kultur- og maritimt liv.

Stedet er videre rik på handel, historie, god mat & drikke, aktiviteter for små og store, landmerker og flotte områder for rekreasjon.

Vestby har hele 10 strender, en flott kyststi fra nord til sør, sporty muligheter og varierende velvære tilbud og er videre ett perfekt utgangspunkt for dagsbesøk til andre attraksjoner som Tusenfryd, Insperia eller hovedstaden Oslo.

Sove kan du på hotell, i hytte, bed & breakfast, i båt eller privat.

Reisen til Vestby. Ta tog, bil, båt, sykkel, fly eller buss. Busstilbudet i Vestby er bra og frakter deg rundt i området mens du er her.

Å være turist i Vestby for en dag eller en hel ferie byr på aktive og late muligheter med god mat og drikke for din familie, ung eller eldre, kjærestepar eller singel – Velkommen!

Vestby

Mer info kommer, se over.

Hølen – Såna Budstikke

Mer info kommer

Garder – Bygda midt i verden

Mer info kommer

Hvitsten – Lille vestvendte ferieparadiset

Mer info kommer.

SonNorway – Stedet uten mandager

Son er kjent for sin gamle bebyggelse fra hollendertiden med trehus, trange smug og spesialbutikker.

Stedet uten mandager har et aktivt kunstner-, maritime-, fritid– og næringsliv. Rik på varierende god mat & drikke og tilbud.

Son er ett levende sted hele året med aktiviteter for alle på land og til vanns…

Info Son Havn

Gjestehavna ligger ved Oslofjorden og har 100 – 120 familievennlige gjesteplasser i gangavstand til alt. www.SonNorway.no

Havna er ett morderne anlegg med byggegrill og sitteplasser, «bytt en bok» hylle, dagens værmelding, egen kode til døgnåpent serviceanlegg, trådløs internett og septiktømmestasjon.

Gjestehavna eies og drives av Vestby Kommune. og havna er CE- sertifisert 4 stjerners marina. Trenger du bistand med å finne gjesteplass ring 64 95 87 38.

Sentrum har stoppested for buss om du vil være turist i området.

Nå: Påske i Vestby