Sporty sommeren 2016?

www.VestbyNorway.noSporty sommeren 2016?

Sommeren er full av sporty og kulturelle arrangement Norge rundt og fra Vestby Kommune er det mange som har  flere vært i aksjon. For mange er det en del av sommeren og sommerferien. Ett lite avbrekk.

Husk å sende inn info, videosnutter og bilder til VestbyNorway. Ta kontakt for å høre hvordan du kan sende inn reklamefrie videoer. 

Her er en oversikt fra Sporty deltagere fra Son. 

Hønefoss Cup

HSV Fotball stiller mannsterke i Hønefoss Cup for unge. Gratulere til alle lag med en flott innsats i Hønefoss Cup!

Partille Cup

Son HK har tradisjon for å reise til Gøteborg for å delta i verdens største håndballturnering. Gratulere til alle lag med en flott innsats i Partille Cup!

Ny Verdensmester fra Son

Claus Landmark med sitt team Santa seilte inn til en klar 1. plass i ORC World 2016 i København etter konkurranse både i havn (in shore race) og ute i åpen lende (offshore race). Gratulere med en fantastisk bragd!

Her kan du se ett sammendrag, premieutdelingen og ett intervju med Claus Landmark. 

Triathlon

Triathlon menneskene er super aktive og har deltatt i mange nærtliggende arrangement og arrangert en flott events med supre resultater fra klubben. Gratulere til alle sammen både yngre og store!

The Arctic Race Lofoten Triathlon Extreme

er ett rått arrangement 4 km svømming, 196 km sykling og 45 km løping. Her deltok Are Ugland, Roger Hallstensen, Are Stubberud, Henrik Karlstad og Mads Andre Larsen. 

Etter fantastisk svømming og sykling måtte Roger Hallstensen gi seg med avrevet muskelfeste. Gratulere for en strålende innsats alle sammen!

Her er NRK artikkel – Vant ekstrem triathlon i Lofoten

Ritt i Englands OL løyper fra 2012

UCI junior series: Tre syklister tok del i ett stor internasjonalt ritt i England. Tobias ble bestemann fra Soon CK med en 5.plass – Gratulere!

3.plass i VM

Tobias Halland Johannessen(16) tok en suveren tredjeplass under VM rundbane(sykkel ritt) for herrer junior. Gratulere med en super innsats!

7 Norgesmestere i Terrengsykling

Med over 700 deltagere fikk Son 7 Norgesmestere i NM i Svelvik. Gratulere med en strålende innsats!

Tips i vei

Her er bare ett lite knippe av Son ute på farten. Husk å #sonnorway (reklamefritt) på instagram og send info til post@sonnorway.no. Her er Son på Facebook. Det er morsomt å følge dere alle.