Turismekommunikasjon

Turismekommunikasjon

VestbyNorway/ivestby AS har siden oppstart prioritert turismekommunikasjon med å besvare og ha tett konkakt med publikum og turismen.

Markedsmidler i aktivitetsplanen avgjør hvor mye og hvor raskt en kan besvare alle henvendelsene. 

ivestby AS jobbe for økt og intensivert markedsføring øke tjenestene for fastboende, næringslivet, besøkende og interessenter av Vestby i 2017, som igjen vil gi behov for mer tilgjengelighet for turismen.

ivestby AS

ivestby AS arbeider med destinasjon, kommunikasjon og merkevaren Vestby – hele Vestby Kommune.

Verktøyet er blandt annet Vestby på Nett som markedsfører og bygger eierskap lokalt, nasjonalt og internasjonalt med Vestby som utgangspunkt for innbyggere, forening- og næringsliv, turister og andre aktører.

VestbyNorway er Vestby på nett med nettmagasin, Nyhetsbrev, facebook (Vestby) Instagram, Twitter (2018), Instagram (2018), youtube(2018), Google+(2018), Vestby app (2018) og snap (2018). Vestby på Nett er sammen med kampanjer markedsfører Vestby lokalt, nasjonalt og internasjonalt.

Visit Vestby benyttes til ren turisne lokalt, nasjonalt og internasjonalt. Linkes til VestbyNoreay og aktiviveres senere.

ivestby AS bidrar til interesse, besøkende og økt bruk av kortreiste tilbud og har lokale, nasjonale og internasjonale mål for å øke interesse og besøkende.

ivestby AS er en formalisering av forprosjekt Vestby (initiert 2002), kjent som ivestby startet etter avklarte rammer med alle aktører av Vestby.

1 000 aksjer settes i salg for nytt eierskap i ivestby AS.

Vestby

Vestby er 30 min syd for Oslo og er sydspissen i Follo.

Kommunen består av stedene Vestby, Hvitsten, Garder, Hølen og Son og byr på urbanitet, landliv, landbruk, kultur- og maritimt liv.

Stedet er videre rik på handel, historie, god mat & drikke, aktiviteter for små og store, landmerker og flotte områder for rekreasjon.

Vestby har hele 10 strender, en flott kyststi fra nord til sør, sporty muligheter og varierende velvære tilbud og er videre ett perfekt utgangspunkt for dagsbesøk til andre attraksjoner som Tusenfryd, Insperia eller hovedstaden Oslo.

Sove kan du på hotell, i hytte, bed & breakfast, i båt eller privat.

Reisen til Vestby. Ta tog, bil, båt, sykkel, fly eller buss. Busstilbudet i Vestby er bra og frakter deg rundt i området mens du er her.

Å være turist i Vestby for en dag eller en hel ferie byr på aktive og late muligheter med god mat og drikke for din familie, ung eller eldre, kjærestepar eller singel – Velkommen!

Her: turismekommunikasjon